TENGOK JANGAN TAK TENGOK

Isnin, 3 Jun 2013

SET SUAMI ISTERI

PERHATIAN ! PERHATIAN !


SILA BACA TAJUK DI ATAS DENGAN TELITI, WAH-WAH MEMAKSA PULAK EK, TIDAK LER, CUMA NAK BERKONGSI....HARI NI NAK CERITA PASAL SUAMI ISTERI PULAK, DAH ADA VITAMIN KECANTIKAN, ANAK-ANAK...MAK DAN AYAH NAK JUGAK? MESTILAH NAK KAN? MEH LE KITA TENGOK APA BENDANYA YANG SESUAI UNTUK MAK AYAH TU?  


HAH INI LAH DIA SET PENJAGAAN DALAMAN KHAS UNTUK PARA SUAMI & ISTERI, GAMBO YANG AGAK-AGAK LUSUH TU IGNORE JE LAH, BUKAN SEBAB MENGGAMBARKAN KEBURUKANNYA, NAK MENGGAMBARKAN KE"KLASIK"ANNYA...SAJA DAH MALAM-MALAM NI CIK IZA TERASA NAK KREATIF-KREATIF KONONNYA..MASALAHNYA KREATIF KE? TAK KISAH LE, JANJI BEST...

VITAMIN E SEMUA DAH SEDIA MAKLUM TENTANG KEBAIKANNYA UNTUK MENOLONG MELAWAN PENUAAN PRA-MATANG PADA KULIT, KIRANYA UNTUK AWET MUDA LAH KAN...MENGURANGKAN RISIKO SAKIT JANTUNG, ANTIOKSIDAN, MEMPERCEPATKAN PEMULIHAN....HMM BANYAK KAN? 

ALFALFA PULAK..SILA BACA PAGE ALFALFA YANG DAH CIK IZA POST DI BLOG NIH...HA HA HA TAKDE LAH, MALAS BENO NAMPAKNYA, ALFALFA NI TOKSAH DIRAGUKAN MEMANG BANYAK KHASIATNYA DAN TELAH DI PRAKTIKKAN OLEH SELURUH DUNIA TAU...ANTARANYA KAYA NUTRISI, MINERAL, MELEGAKAN KEBAS, MERENDAHKAN KOLESTEROL, MENGANDUNGI ENZIM PENTING UNTUK PENGHADAMAN MAKANAN..

KESIMPULANNYA, DENGAN ADUNAN KEDUA-DUA VITAMIN INI...MAKA LENGKAPLAH PENJAGAAN DALAMAN UNTUK PASANGAN SUAMI & ISTERI...KATA ORANG TU (ORANG KATA, BUKAN CIK IZA KATA), BARULAH CANTIK LUAR, CANTIK DALAM, CANTIK SANA, SINI YEH......BUKAN UNTUK YANG BARU BERUMAHTANGGA AJA, YANG DAH LAMA LAGI PERLU, UNTUK MENGERATKAN LAGI SILATURRAHIM HA HA HA...

KETAWA-KETAWA JUGAK LAH....DI SINI ADALAH JUGAK CIK IZA SELITKAN SEPOTONG DOA UNTUK KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA....VITAMIN-VITAMIN JUGAK KAN, KATA ORANG TU, BIAR SEIMBANG MAKANAN ROHANI DAN JASMANI NYA.....

DOA KEBAHAGIAAN RUMAHTANGGA DAN SUAMI ISTERI

Wahai Tuhan kami, berilah kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami: Perkara-perkara yang menyukakan hati melihatnya dan jadikanlah kami imam ikutan bagi orang-orang yang (mahu) bertakwa..


sumber dari http://www.bacaandoaharian.blogspot.com


Selamat Malam, 


"Cik Iza"

Nazriza Binti Suratman
Member ID : 906325
Mobile : 017-7365931
Email : izariza72@yahoo.com
PENTING PENTING PENTING

ANAK - ANAK SUSAH NAK MAKAN? MEMILIH PULAK TU, SUSAH NAK
BERSARAPAN?

KITA PULAK SUSAH NAK TENTUKAN MAKANAN MANA SATU BERSERAT, ADA KALSIUM? PROTEIN CUKUP KE TIDAK?


NAK TENGOK PIRAMID MAKANAN KE SETIAP KALI NAK MAKAN?

NAK CARI BAHAN MAKANAN YANG ANTIOKSIDAN? APA ITU ANTIOKSIDAN?

SUSAH KAN? NAK KENA BUKAK BUKU PULAK SEKARANG....

JANGAN SUSAH HATI... PILIH AJA MEALSHAKES SHAKLEE...
SELAIN MEMBANTU MENGATASI MASALAH-MASALAH SEPERTI ITU.....


IANYA JUGA LAZAT...BERPERISA VANILLA

ADA LAGI BERITA PENTING DAN BERITA BAIK YANG MENGGEMBIRAKAN SEMUA.... BULAN JUNE INI ADA PROMOSI MEALSHAKES...APA PROMOSINYA?  BELI 6 PERCUMA 1..

BEST KAN? JADI KALAU ADA YANG BERMINAT? SILA LAH COL, EMAIL, SMS ATAU APA SAJA KAT CIK IZA


Salam Sayang, 
"Cik Iza"
Nazriza Binti Suratman
Member ID : 906325
Mobile : 017-7365931
Email : izariza72@yahoo.com