TENGOK JANGAN TAK TENGOK

Selasa, 23 Februari 2016

ABYS ROCK CAFE & CIK IZA

Assalamualaikum,

Alhamdulillah hari ini buat kali yang kedua Cik Iza berkesempatan menulis di blog yang telah lama sangat Cik Iza tinggalkan...

Kenapa Abys Rock Café? Ada kena mengena ke dengan Cik Iza, tak ada ponnn, Cik Iza nak beritahu pernah makan kat situ, western foodnya sedap...yang tak western Cik Iza belum try lagi lah sebab baru sekali aja CIk Iza pergi. Biasanya setiap kali anak bujang Cik Iza balik weekend dari asrama memang kita orang akan layan kan dia makan kat luar...eh layan kan dia ke layan kan tekak Cik Iza? Biasalah Cik Iza kenalah turut serta dalam ini cerita..

Cik Iza n En Halid Hassan try Lamb Chop, anak bujang try Carbonara spagethi n anak dara Cik Iza try Meatball Spagethi....air sori lah Cik Iza ingat-ingat lupa order air apa sebab dah lama kan......

Overall sedap lah makanannya...kena lah dengan tekak kita orang, so sesiap yang nakkkkkkkkkkk sangat try western pergilah ke abys rock café tu, tak menyesal lah kiranya...Cik Iza bagi 4 bintang....
sori sangat-sangat sebab photo nya tak ada....lum berkesempatan nak upload lain kali sahaja lah yea...
kalau nak tau search aja lah INSTAGRAM dia... ABYS ROCK CAFE TAMAN RINTING boleh lah nak tengok menu apa yang kena dengan tekak u allsss....

OKay lah takat itu ajalah Cik Iza punya update tentang makan-makan western ni, nanti kalo mood Cik Iza baik, CIk Iza cerita lagi

Salam Sayang,
Cik Iza yang sehingga kini masih lagi jual Shaklee.....
017-7365931
Catat Ulasan