TENGOK JANGAN TAK TENGOK

Khamis, 19 Februari 2015

NANO WHITE PRODUK REVIEW

Assalamualaikum,

Sebelum Cik Iza mulakan pem"blog"an, wah ayat ntah apa2 aja kan. Biarlah Cik Iza sapu-sapu sawang yang ada di blog Cik  Iza ni yea....Rasanya dah lama sangat Cik Iza tak menulis. Semua itu bukan disebabkan kerana Cik Iza malas, Cik Iza tak berblog kerana pc Cik Iza ada masalah sikit....hihi kat rumah Cik Iza tak ada note book @ laptop yea...Cik Iza guna PC yang gedabak mak aiii besonya, peten lama katanya, takpe lah janji Cik Iza ada kan??? Gelak ke? Ish ish tak baik gelakkan Cik Iza, dah itu yang Cik Iza ada....Bersyukur..

Alhamdulillah walaupun Cik Iza punya pc bermasalah sikit lately, Cik Iza pegi lah Cc sambil temankan anak2 Cik Iza, hah ambik ko....empat beranak pergi rombongan ke Cc...bukan apa, kita ajak buat apa yang anak kita suka, join to the club, sekurang2nya dia orang dapat suka-suki dalam masa yang sama bersama-sama dengan parents...kan okay gitu..lagi pon biarlah dia orang tu respek kat kita sebab mak pak dia orang tak buta IT...bukan tau men game je kan, ni pon sambil teman bujang Cik Iza buat tugasan sekolah...sambil memantau jugak..

Rasanya Cik Iza macam dah salah tajuk kan? Kata nak buat review produk NANO WHITE tapi cerita lak pasal keibu bapaan.....takpe itu akan Cik Iza kongsi di epsiod akan datang...

PENCUCI MUKA NANO WHITE



Cik Iza guna pencuci muka ni, almost 2 years Cik Iza guna dan kesannya...alhamdulillah, dah ada yang puji Cik Iza semakin cerah gitew....tak yah guna ehem ehem untuk putih....

TONER



Toner ni, Cik Iza baru je guna...selama hari ni memang takde guan toner, tapi bila buat sikit research kena lah guna toner sebab bole bantu kecilkan pori-pori...maklum lah Cik Iza ada batu bulan yang walaupun tak seberapa besarnya...menyumbang jugak ketidak ke cun nan Cik Iza nih...hihihii sendiri dah tak cun salahkan pori lak....tapi bagus lah toner ni, sejukkkkkk je dan rasa lembap2 sikit..macam terserlah ayu ku selepas menggunakannnya...cewahhh...

SUNBLOCK



Hokay, untuk sunblock Cik Iza guna yang ini, tapi Cik Iza guna yang natural color sebab Cik Iza jenis suka yang natural-natural..bak kata mat salleh tu, natural beauty...cewah....

Setakat ni, setelah Cik Iza guna 3 produk ini walaupun tak lengkap dan ditambah dengan rakan sekerja yang memuji....jadi dah nampak kesannya ke atas Cik Iza kan? Kalau lah Cik Iza guna set lengkap harus terlajak jelita Cik Iza ni....perasan....

Okay lah nanti Cik Iza upload photo Cik Iza yang terkini sebab hari ini tak boleh, kat cc....lain kali yea...

Photo-photo produk cik Iza dapat dari sumber PRODUK NANO

sila lah layari web @ facebook tersebut untuk tahu lebih lanjut sebab Cik Iza tak sempat nak snap photo produk Cik Iza sendiri.....

Bye,

Wassalam, Salam Sayang dari Cik Iza


Catat Ulasan